Als je bij ons een geboortekist bestelt, dan betekent dat:
– de kist volledig (binnen en buiten) geschilderd wordt in de kleur van het kaartje.
– boven op de deksel de naam komt en de afbeelding van het kaartje op de voorkant.

Wanneer er behoefte aan is, is het ook mogelijk de kist nog meer te personaliseren.

Als je interesse hebt in één van onze producten, dan kun je ons mailen. Kijk daarvoor op onze contactpagina.

Vermeld in je mail :
– welk formaat je wilt.
– je adresgegevens.
– evt toevoegingen naast het kaartje of veranderingen (iets wat je liever niet vermeld of geschilderd ziet wat wel op het kaartje staat)
– en alle vragen die je eventueel hebt.
En voeg wanneer mogelijk een scan toe van het kaartje zodat we van tevoren kunnen kijken of naschilderen van het kaartje mogelijk is.

Wanneer het in onze mening niet mogelijk is om het kaartje op een kist te schilderen geven we dat van tevoren aan. We leveren graag een kwalitatief goed product af en melden dit dus altijd eerlijk. Eventueel is er misschien een mogelijkheid om het kaartje in een wat andere versie te schilderen maar dat bespreken we altijd.

Wanneer het kaartje zodanig bewerkelijk is, en daaronder verstaan we veel ruitjes, verschillende kleine foto’s, stof of lint wat gefotografeerd is etc dan is beschilderen lastig. Samen gaan we dan kijken naar een goede oplossing hiervoor.

De levertijd van een kistje is afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het kaartje. We streven er naar om binnen 4 á 6 weken het kistje af te leveren, echter in overleg een datum afspreken is altijd mogelijk.

Betaling: We vragen betaling vooraf. Dit betekent dat zodra de kist geschilderd is, wij een afbeelding sturen van het resultaat. Bij akkoord, wordt gevraagd het verschuldigde bedrag over te boeken naar onze rekening. Als de overboeking voltooid is wordt het product verstuurd of kan het worden opgehaald. Let wel: bij verzending zijn deze kosten voor de koper. Ze worden dus apart berekend.

Verzending: Zodra de bestelling klaar is laten we weten wanneer we deze zullen versturen.
De kisten worden verzonden via Postnl, en zijn dus volgbaar via de track and trace.
One of a Kind is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging nadat de kisten zijn aangeboden bij Postnl.

Download hier onze Algemene Voorwaarden in PDF